Privata barnkalas i Göteborg

Till ditt barnkalas erbjuder Varieté Vagant en föreställning med Caligari eller ballongvikning med Hanna Vagant. Dessa går givetvis att kombinera för det mer exklusiva kalaset!

Varieté med Caligari
Det här är en lekfull varietéföreställning med jonglering, trolleri och spännande konster. Den största belöningen för Caligari är att se vuxna och barn ha roligt tillsammans!
Efteråt signeras autografkort och barnen får gärna ställa frågor och byta några ord med artisten.

Ballongvikning med Hanna Vagant
Varietédirektören Hanna Vagant kommer på besök och viker ballonger i alla möjliga färger och former. Alla kalasdeltagare får med sig en figur hem! 

Info:

  • Målgrupp: Föreställningen är främst för barn 4-9 år och vuxna i alla åldrar. 
  • Längd: Ca 30 min per akt.
  • Yta: Föreställningen behöver minst 3x3m. Den är anpassad för att kunna spelas i vardagsrum eller hyrd lokal. Ballongvikningen behöver ca 1x1m ledig yta och kan utföras överallt.
  • Var: I Göteborg dit det går att åka med lokaltrafik. 
  • Pris: Varierar beroende på upplägg, skriv till varietevagant@gmail.com.


Att tänka på inför kalaset
Det är stor skillnad på 4-åringar och 9-åringar men Caligari kan anpassa sin föreställning utefter ålder på barnen. De bör dock ha fyllt minst 4 år för att kunna ta till sig föreställningen på bästa sätt. En del barn kan vara känsliga för höga ljud, så som applåder, skratt, ballonger som smäller eller när barnen ropar trollformler. Minst en förälder eller annan vuxen får därför gärna sitta med i publiken. Kom ihåg att Varieté Vagant gärna dyker upp för att underhålla med sina akter men är inte där som barnvakt. 

OBS: Detta upplägg gäller för det privata kalaset. För underhållning på barnkalas anordnade av företag eller organisationer, hänvisar vi till vårt övriga utbud.