Pop-Ups

Små, korta föreställningar där tempot är högt och stämningen god! Föreställningarna kan antingen bokas var och en för sig eller alla tre på en gång. Passar perfekt på marknader och festivaler.

Gyckelshow med Caligari: Caligari utför halsbrytande jonglering och balanskonster med nyslipade knivar och vassa svärd. Skön publikkontakt blandas i en föreställning som har spelats runt om i Norden, på allt från nöjesfält till festivaler och kulturhus!
Gyckelshowen går också att boka i längre format på www.caligari.se

Tid: ca 20 min per föreställning
Lokalkrav: Anpassas efter spelplats. Inomhus behövs minst 3 meter i takhöjd.

Dockteater med Hanna Vagant: Hanna Vagant har en hel teater i sin väska! Var med när hon och hennes minsta kompisar berättar om äventyr och upptåg de har upplevt tillsammans. En föreställning för de yngre barnen som kan spelas många gånger på en dag. Hanna kan även mingla med dockorna innan och efter föreställning.

Tid: ca 15 min per föreställning.
Lokalkrav: Anpassas efter spelplats.
 

Magiska experiment med Jon Halvar Har du magiska förmågor?
Jon Halvar tror att alla i någon grad har det och ska i en rad experiment försöka bevisa detta.
I denna magiska föreställning får publiken får vara med från början till slut och kanske även Jon Halvar får sig en överraskning? För vad händer egentligen när trollstaven byts mot en palsternacka eller handen fylls med kladdigt lim? En häpnadsväckande föreställning för hela familjen!

Tid: ca 15 min per föreställning.
Lokalkrav: Anpassas efter spelplats.