"Skräckblandad förtjusning hos både stora och små när Variete Vagant genomför sina halsbrytande nummer. Gruppen har ett väl genomtänkt koncept med allt från scenkläder och rekvisita till själva showen. Sång och musik, magi och fakirnummer passande för scener på torg och i parker."

- Britt Ramsten, producentansvarig för Sommarunderhållningen,    Göteborgs stads kulturförvaltning
 

"Varieté Vagant var en mycket uppskattad del av vår kulturfest Vårstad. De bjöd på mästermingel och prima underhållning som trollband publiken, liten som stor. Du möts av professionalism och stort hjärta. Rekommenderas!"

Kultursekreterarna, Växjö kommun (Anneli Welin, Peter Johansson och Maria Lundqvist)
 

"Varieté Vagant var ett populärt inslag på Barnfestivalen på Nääs. Deras varierade och proffsiga nummer av olika slag kompletterat med flexibel attityd till olika leveransmiljöer och publikens karaktär gör att vi varmt rekommenderar till andra arrangörer."

 - Johan Eklund, evenemangsansvarig
 

"Varieté Vagant gav besökarna på Sundsby Säteri  en fantastisk upplevelse när Hanna Vagant och Jon Halvar minglade runt och bjöd på trallvänliga folkvisor tillsammans med en tre meter lång Tord Caligari som fick alla att häpna. Deras show Hattar och Påhitt fick både liten och stor att ryckas med och förvånas över hur magi fungerar. Vi rekommenderar varmt Varieté Vagant till andra arrangörer som vill förgylla deras event med något speciellt! Stort Tack!”

-Jennifer Martinsson, producentansvarig Tjörns kommun
 

"Det var mycket fint att ha er i Varieté Vagant här /.../ Ni bidrog i hög grad till att det blev ett mycket lyckat evenemang!

- Ingemar Hjelm, arrangör för Påskfesten på Floda Torg
 

"Ni var väldigt uppskattade här på plats i kulturarvet. Jag tror att ni rentav lyckade ringa in hela området med aktiviteter. Och med både era små pop-ups och slutgiltiga föreställning lockade både bebis och pensionär. Det blev en bra mötesplats i Smedjan. Även om det var lite läskigt oxå, men det är bra! :) Ni var fantastiska!"

- Maria Jerenvik, arrangör för Jul i Bruksorten
 

"Varieté Vagant gav en finstämd och samtidigt nervkittlande föreställning på Göteborgs kyrkliga stadsmissions kulturkväll i Johanneskyrkan. Publiken var med på noterna från start och som arrangör kan en inte vara gladare! Tack!"

- Hanna Morau, arrangör på Stadsmissionens Kulturkväll
 

"Bäst var Varieté Vagant! Härligt Spännande å Lagom Läskigt!!!"

- Besökare på Barnfestivalen


 

"Jag hade förmånen kunna anlita Tord Caligari till att representera oss på den stora bokmässan i Göteborg. Tord fångade väldigt många blickar med sin fantastiska 3 meter långa unika gestalt vilket genererade många besökare till vår monter på mässan. Han har ett härligt sätt att möta besökare och är väldigt smidig att jobba med. Jag rekommenderar honom varmt till mina bästa affärskontakter! (Men på bokmässan skall han jobba för oss!)"
-Jakob Ståhle, Wake Up Publishing AB
 

Barometern 2017
Barometern 2017
Lerums Tidning, Per Anger 2014
Lerums Tidning, Per Anger 2014


 

Östra Småland, 2017
Östra Småland, 2017
Lokalpressen Lerum, 2016
Lokalpressen Lerum, 2016
Floda Nyheter, Josefine Myrhill
Floda Nyheter, Josefine Myrhill
Sommarunderhållningen 2015
Sommarunderhållningen 2015
Floda Nyheter, Gittan Öhman 2015
Floda Nyheter, Gittan Öhman 2015
Ölandsbladet, 2015
Ölandsbladet, 2015